trešdiena, 2013. gada 10. aprīlis

Uzdāvināt sev dienu....


...ar  taureņiem vēderā uzņēmu Laines aicinājumu uz blogballi nr.4, kad ieraudzīju plānoto datumu nr. 8. aprīli!!!!! Ja dzimšanas diena iekrīt tieši šajā datuma, tad var tikt pie dāvanām ---> PALDIES!
 Un visvislielākais prieks par iepazīšanos!!!!!
 Paldies, meitenes - Laine, Liene, Madara, Inese, Sanita (absolūts prieks, par tik foršiem vērotajiem!!!), Vinita, Jana, Laura + Pēterītis, Irēna, Kristīne, Linda, Ilze, Griezīte - par šo NEAIZMIRSTAMO DIENU!!!!! 
Lūdzu nekautrēties un atsāt savus kontaktus manā e-pastā: santini@inbox.lv 

 Neliela dokumentācija pasākuma pirmajai daļai no manis un telefona:

Zemais starts pie Riga Plaza. 
Pirmā EKSPOTĪCIJAS bāze - Arkolat. Vienīgais komentārs - palikšu uzticīga Gemosam, jo tur ir viss, kas man "pieciešams"... ;)
Alko Outlets - blakus durvīs Arkolat savu nosaukumu neattaisno, cenas veikala, un jebkurā lielvaikalā izvēle ir daudz bagātīgāka.Tomēr iegādātais Lambruco sarkanais dzirkstošais vīns, bija viegls un baudāms pasākuma neoficālajā daļā. 
Sēžos Supersievietes - Madaras auto un dodamies ceļā. 
Obligāta adreses ievade GPS. 
Pārliecinošs, plānots un drošs brauciens. 
Viss ar Madarai raksturīgo dabiskumu, prieku, enerģiskumu un precizitāti!!!!!
 Madariņ! Tu esi brīnišķīga!!! 

Pieturas punkts nr.2. Bantes, auklas, mežģīnes, lentītes, gumijas - LENTA 12
Jāreķinās ar nesteidzīgu apkalpošanu arī jebkurā citā dienā - no pieredzes. Vienīgais iespējamais izņēmums - nav citu pircēju un tu skaidri zini, ka man vajag - to, to un to, bet man tā nav gadījies :)
Mans pirkums - 3,5m dzelteni zaļas mežgīnes, 2m baltas, un viens pāris 1,2m kurpju auklu (Lasso čībām) - kopā 4.68Ls
 Tākālais piedzīvojums turpinās - A&A neausto audumu fabrikā. 
Zvans pie durvīm. Vīreļa seja durvīs. Laines atbilde, ka pēc sintapona. Visa saruna norisinās krievu valodā. "Nāciet līdzi"... Mēs kāpjam augšā, tad ejam cauri milzīgiem sintapona ruļļiem, tad aiz durtiņām atkal kāpjam lejā, tad atkal durvis un mašīnas....
Pirmās sajūtas par notiekošo līdzinās šausmenītei. Mazliet melnā humora uz Laines jautājumu par voiloka izcelsmi , ka "kādreiz tur strādāja Jurčiks" :) Kamēr vīrelis, kas mums lika gaidīt pie Sergeja devies nezināmā virzienā griezt 7m voiloka, aukstuma ielenktas mēģinām aprēķināt voiloka griešanas ātrumu m/h :)
 
 
...amizanta aina, kā dāmas tiek apkalpotas..... :)
 
 
Tālākais ceļš aizved mūs uz Art Dizain veikaliņu tur pat Āgenskalnā. Par visu sortimentu iespējams uzzinā saitē, tāpēc daudz nestāstīšu - jauki, skaisti!
COATS bāze Mūkusalas ielā - dzijas, dzijas un dzijas un pasakaini skaisti audumi! Atsaucīgs un laipns personāls. 5 atļautie foto Laines blogā...
Oficiālā pasākuma noslēdzošā daļa Labo Mantu bodē. Kopējais nogurums neļauj objektīvi novērtēt šo - pēdejo no pasākumiem. Nopirkt tur var pat pašu Vellu, ja ir možs gars un vēlme to atrast.
 Kas man iekrita acīs - iebūvējamie prožektori par cilvēcīgām cenām (dažādām 15-45Ls), bija pārītis ņemamu un pārītis rekonstruējamu mēbeļu veikala vajadzībām, pakaramie - pleciņi, visvisādi stendiņi - brillēm, instrumentiem, da jeb kam... Veikala manekeni.
 Meitenes pirka - overloka diegus, pogas, rāvslējus, krūzes un medaļas....

Mana dienas kulminācija - "3 pavāri" jeb "Tam labam būs augt"....
 Ļooti, ļoooti gribēju šeit pabūt un tas piepildījās manā dzimšanas dienā! Kur vēl labāk!!?
Tapas ar neaizmirstamu šovu, aromātu un garšu...
Mūsu gleznas tika gleznotas ar - upeņu mērces "krāsu",
Pesto mērces 'krāsu', dzērveņu merces "krāsu", kaņepju sēklu mērces, ķirbju bizeņa, šķipsniņas melnzemes (tumšās maizes drupačām) un šķidrajā slapeklī sasaldētiem asniem. Pasniegts ar sēklu maizi.... Patiess tīru garšu un aromātu sprēdziens un piedzīvojums, kad tās sajaucās kopā!!!!!!
Man ir jauns garšu favorīts - baziliks ar dzērveni....
 
 
Otrais ēdiens - Pīles krūtiņa ar piedevām... Biju aizrāvusies ar ēdiena izgaršošanu, jo tas bija tiiiiik brīnisķīgi pagatavots... Parasti man patīk minēt ēdiena sastāvdaļas, bet šo reizi es vienkārši baudīju ēdiena kavalitāti...
 
Desers - makarūni ar bezē parfē, griljāžu,svaigām ogām un Latte kafiju papildinājumā.
 
Kopumā gribas atzīmēt šī restorāna apmeklējumu kā piedzīvojumu, jo ēdiena pasniegšanai ir tik pat liela nozīme, kā garšai. Ļoti kvalitatīvs un aizraujošs pasākums. 
Mani dienas vērtīgākie tēriņi Otrais - 9,90Ls, Desetrs - 4,5Ls, Latte - 1,5Ls, Ūdens ~1ls (2,5Ls par pudeli uz 6 meitenēm rēķinā tika ierēķinātas 2 pudeles.... ) 
Kas noteikti ir tā vērti.
Ņam, Ņammmmmm...

Vakara brīnisķīgo turpinājumu neesmu dokumentējusi, taču par to ļoti skaisti varēsiet lasīt  Laines blogā.

Un nobeigumā..... 

PALDIES! Lainei, Lienei, Vinitai un Irēnītei par dāvanām.....  
Kristīnei, par kēksu ar apelsīnu sīrupu! Man ļooooooooooti ļoooti garšoja!!!!!
Vissirsnīgākais, Paldies, Apartamenta laipnajai, sirsnīgajai, atsucīgajai, rūpīgajai un dāsnajai saimniecei Janai par visu un par naksts sarunām arī Vinitai un Laurai....
Un visubeidzot Lainei nebeidzami  - PALDIES - par kūdīšanu un organizēšanu! Pēc kopā pavadītās nakts ir sajūta, kā senām paziņām, kas viena otru pazīst kopš bērnības, tas laikam tava bērnu dārza stāsta iespaidā, vēl joprojām pieķeru sevi aizdomājamies par tevis stāstīto....... ;) 
Kopā vienmēr jautrāk!!!!!
 Tiekamies!

10 comments:

Irēna teica...

Nudien bija jauka arī tā daļa, kurā piedalījos!

Inese teica...

Tev tagad dikti augsta latiņa dzimšanas dienas svinībām :))) Nez vai pārspēsi nākamgad ar ko vēl kolosālāku?
Lai gan man nebija nekāda īpaša svinamdiena, es arī priecājos, ka uzdāvināju šo dienu sev, lai būtu kopā ar tikpat trakām blogerēm :)))

Laura teica...

apsveicu ari es! gribeju to darit klatiene, bet, redz, ka veseliba nikliboja..

santini teica...

Irenit! Tiesi ta! Visa diena bija briniskiga! Zel, ka man nav nevienas bildites no vakara aktivitatem, lai dalitos, tacu Laine visu ir briniskigi pastastijusi..... :)

santini teica...

:) Turpinam svinet dzivi! Un ja dzimsanas diena sakrit ar tiesi tik neaizmirstamu piedzivojumu - skaisti!

santini teica...

Paldies, Laura! Veselibu! Tiekamies!

Madara teica...

nu paldies paldies par komplimentiem manā lauciņā. man pašai bija patiess prieks, ka kopā braucām, un atklājām cik abas līdzīgas esam. un vispār tik brīnišķīga diena bija, ka būs ko ilgi atcerēties. tādas vēl kādreiz derētu noorganizēt. jo žēl ka man bija steidzīgi jāatgriežas ventspilī. tā gribējās vēl palikt uz vakara cēlienu :)

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

:) novēlots sveiciens , bet patiesi lielisks veids nosvinēt svētkus, kuri iekrīt pirmdienā... un ja vēl visas dienas garumā... Lieliski!

santini teica...

Jā, jā, jā!!! Meitienes, Paldies!!! Baterijas pozitīvu emociju uzladētas!!!! Eju špaktelēt sienas, lai remonts iet uz priekšu, lai tieku pie savām radošajām aktivitatēm!!!!!

Ilze teica...

Novēloti sveicieni no manis.. :)
..un, jā, priecājos par iespēju tikties klātienē, kaut uz tik īsu brīdi, kā šoreiz sanāca.. :)