piektdiena, 2013. gada 17. maijs

Rabarberu kūka - Pavasara vējiņš...

Vakarrīt, nejauši pārtvēru "Lapsa virtuvē" senāka raidījuma atkārtojumu:
Tas mani iekārdināja pirmo reizi mūžā cept biskvītu... 
Ļoti atklāta atzīšanās, ka recepšu  grāmatas "saldais gals" mani līdz šim uzrunāt netika.. :D
Nelielas korekcijas izskatā, bet recepte precīzi punkts, punktā...
 Man kā rabarberu cienītājai ļoooti garšoja.... 
Un absolūts Hīts - karamelizētās rabarberu miziņas!!! 
Līdz neuztaisīju - neticēju, ka tās var būt ēdamas - IR un super gardas!!!!
Svaigu pavasari!

1 komentārs:

Aggie Agy teica...

visu ko var karamelizēt, es mērcēm puravus karamelizēju