pirmdiena, 2011. gada 21. novembris

Skatos un mācos!

Paldies par padomiem! Pilnībā ņēmu vērā Ivetas komentārus un šodien izdarīju milzīgu darbu, apzīmogoju un pārlādēju visas BIBU bildes cerībā, ka nesenie notikumi vairs neatkārtosies.

Ražīgu un notikumiem bagātu šo nedēļu visiem!
 Tiekamies piektdien "Otrajā Elpā" 
Visu konkursantu darbi -
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150549122078712.470772.344592298711&type=3&l=62b85cb09c

Santini

6 komentāri:

Aija Elliņa teica...

Kā sāku feisbukā pirmajam darbam spiest Man patīk, tā arī līdz galam visiem spiedu :D Cilvēki tiešām izdomas bagāti un čakli! :)

Inese teica...

vai Tu speciāli uz bildēm raksti neesošu web adresi?
Man, piemēram, krājumos ir daudz bilžu, kurās ir kāda laba ideja vai kaut kas skaists un vienīgais veids, kā pēc tam atrast pirmavotu un nepieciešamības gadījumā uz to arī dot linku, ir uz bildes uzrakstītais teksts...

santini teica...

Ines'! www.bibu.lv ir esoša un strādājoša adrese!:) Tā ir adrese uz manu blogu! :)

andrasballe teica...

Tikai tagad izlasīju par Tavu starpgadījumu ar bildi.. jā, tiešām nelāgi.. es arī kopš zināma laika lieku uz bildēm virsū bloga nosaukumu.. bet neesmu pārliecināta, ka tā skaitās ūdenszīme.. tāpēc varbūt vari pastāstīt vairāk - ko tieši un kā Tu liki, lai aizsargātu bildes? :)

Iveta teica...

Būtībā jau ar autortiesību pārkāpumu var saskarties nemitīgi, pat ja ir aizsargātas bildes un norādīts, ka viss blogā norādītais ir jūsu īpašums, vai arī, ka atļaujat brīvi dalīties ar jūsu tekstiem, tikai ar nosacījumu,ka ir norādītas atsauces. personiski es, nekad nelikti bildes, es lieku linkus, ja tas ir no svešām lapām.un ja kāds baigi vēlēsies nočieps tā pat bildi, photoshopā noņemot "bibu".....nu vārdu sakot slīpēti tā arī rīkosies, tad tik atliek norādīt, ka tas ir aizliegts un pilnīgi noteikti materiāls jāizņem no web lapas, kas to ir nozadzis (citādi to nenosaukt)

Inese teica...

ui, piedod, man sākumā googlis neko neatrada uz tādu adresi, tāpēc nesapratu, ka tas ir viens un tas pats :)